Personalet

AARHUS STEMMEKLINIK
– FÅ DIT PROBLEM BEHANDLET EFFEKTIVT AF EN SPECIALST

Line_Nyvang_Warming_1200x1800

Line Nyvang Warming
Audiologopæd

Line Nyvang Warming har mange års erfaring med udredning og behandling af stemme- og åndedrætsvanskeligheder.

Line har en baggrund som rytmisk sanger og er uddannet Cand.mag. i Audiologopædi fra Syddansk Universitet i Odense (2012) med speciale i præventivt stemmefokus for professionelle stemmebrugere.

Line har som del af sin uddannelse taget fag og kurser på Karolinska Instituttet i Stockholm (2011).

Line er medlem af Audiologopædisk Forening (ALF) og Foreningen for Universitetsuddannede Audiologopæder (FUA)

Malene-Sine-Rokkjær_1200x1800

Malene Sine Rokkjær
Øre-, næse-, halslæge

Malene Sine Rokkjær er Cand.Med. fra Aarhus Universitet (2005)

Speciallæge i Øre-, Næse-, Halssygdomme (2015)

Malene har mange års erfaring med udredning af stemme- og åndedrætsvanskeligheder dels fra sin ansættelse på Øre-, Næse-, Halskirurgisk afdeling på Aarhus Universitetshospital (siden 2014) og fra hendes egen Øre-, Næse-, Halspraksis (siden 2015)

Malene er medlem af Dansk Selskab for Otorhinolaryngologi og Hoved-hals kirurgi (DSOHH), Danske Øre-, Næse-, Halslægers Organisation (DØNHO), Dansk Laryngologisk Selskab og Dansk Søvnmedicinsk Selskab.

Billede 1

Lasse Kildevæld
Fysioterapeut

Lasse er specialiseret fysioterapeut og har været en del af Aarhus Stemmeklinik siden ultimo 2023. Lasse er uddannet fysioterapeut, og han har en master i hovepinesygdomme fra Dansk Hovedpine Center ved Københavns Universitet. Foruden arbejdet med patienter med stemme- og åndedrætsvanskeligheder, har Lasse en brede erfaring inden for fysioterapien.

Lasse er autoriseret fysioterapeut og medlem i Danske Fysioterapeuter.

Annette_Kjaersgaard_1200x1800

Annette Kjærsgaard
Ergoterapeut

Annette har en baggrund som ergoterapeut (1989), instruktør i Facial Oral Tract Therapy (F.O.T.T.) (2001) og MScOT på Lunds Universitet, Sverige (2006). Desuden har Annette en Ph.d. i rehabilitering med afhandlingen ”Difficulties in swallowing and eating following acquired brain injury: From a professional and a patient perspective” fra Det Sundhedssfaglige Fakultet, Syddansk Universitet, Odense (2012). 

Annette har mere end 30 års erfaring som ergoterapeut inden for specialet neurorehabilitering og har desuden tre års erfaring med rehabilitering af patienter med hoved-og halskræft, der har synkeproblemer efter enten operation eller strålebehandling. 

Annette er formand for Ergoterapifagligt Selskab for Dysfagi. Medlem af bl.a. Ergoterapeutforeningen, Dansk Selskab for Dysfagi, Smag på livet – netværk om hoved-hals-kræft med fokus på senfølger og European Society for Swallowing Disorders. 
Læs mere https://annettekjaersgaard.dk/om-annette/

Aarhus Stemmeklinik samarbejder med andre specialister

Vi samarbejder med eksterne fagpersoner for at kunne tilbyde dig den bedste behandlingsplan for lige netop dit problem. Derfor kan vi også tilbyde effektiv behandling uden, at du skal vente længe for at komme videre med en løsning.

Samarbejde med psykolog

Greta Lund er autoriseret psykolog, og hun har mange års erfaring med tværfaglig udredning og behandling af psykisk sårbarhed som følge af eller i forbindelse med stemme- og åndedrætsvanskeligheder.